Snart startar vi ett nytt lärorikt läsår

Nu har vi äntligen börjat med förberedelserna för att starta upp ett nytt innehållsrikt och lärorikt läsår. Jag ser fram emot allt spännande som väntar och att vi skall få köra igång vår resa tillsammans med eleverna igen.

Allt från att förbereda sig med en blogg eller wiki, omsätta innehållet i vår nya läroplan till något i våra kommande lokala pedagogiska planeringar till att förbereda allt annat praktiskt innan vi kör igång. Vilken härlig energi och kreativitet. Det blir samtidigt mer och mer uppenbart och tydligt vilken nytta och möjligheter det finns i vår Google Apps.

Ett nytt läsår med spännande innehåll

Ett nytt läsår med spännande innehåll

Varmt välkomna att fortsätta att följa vår resa mot en global framtid…

Annonser

Om rektorjesper
Tänker mycket kring hur en IKT - satsning, hur framtidskompetens och 1 till 1 kan utvecklas till en förändring i undervisning. Jag är rektor som har startat en lärande resa tillsammans med digitalisering av skolan med både 1 till 1 satsning och lärplattor. Jag ser med nyfikenhet på vad detta innebära för förändring för mig, pedagogerna, eleverna och skolans organisation. Principal at a secondary school. Interested in how ICT can improve performance, creativity and prepare today's children in a changing global future. @jesperstwitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: